vineri, 18 martie 2011

Tratament si medicamente

Scădere în greutate Pierderea in greutate - prin dieta sanatoasa si exercitii fizice regulate - este probabil cel mai benefic tratament al celulitei. Kilogramele in minus si întărirea muşchilor în picioare, coapse, fese si abdomen pot îmbunătăţi aspectul pielii gropite. Beneficiile pirderii în greutate sunt insa limitate. Desi celulita poate fi mai putin vizibile după pierderea in greutate, nu va disparea complet. 

 



Lasere şi sisteme de radiofrecventa Poate cea mai promiţătoare terapie medicală este laserul şi sistemul de radiofrecventa. Un sistem foloseste combinat masajul ţesuturilor negative, radiofrecventa si lumina infrarosie pentru tratarea celulitei. Un alt sistem oferă ţesutului masaj combinat cu energie dioda laser. Un al treilea sistem foloseste radiofrecventa la niveluri profunde şi superficiale simultan. Toate cele trei sisteme oferă îmbunătăţiri pentru a distrugerea celulitei, după o serie de tratamente. Rezultatele pot dura până la şase luni.
 


Liposucţie Unele persoane pot apela la liposuctie ca un tratament pentru celulita. În timpul liposuctiei, chirurgul introduce un tub îngust sub piele prin mici incizii si apoi aspira celulele de grasime. Deşi lipoaspiratia poate modela corpul, nu va elimina celulita, şi poate sa o faca sa arate mai rau.
 



Tratament local O aplicaţie de două ori pe zi, crema de 0,3 la sută retinol a  demonstrat ca îmbunătăţeste aspectul de celulita după şase luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu