miercuri, 30 martie 2011

Exercitii pentru celulita

Exerciţiul fizic pe care un individ il practica, joacă un rol foarte important în arderea otrăvurilor acumulate în organism. Prin urmare, individul ar trebui să exercite suficient muşchii lui, în scopul de a opri fluidele corpului sa nu devina înfundate.
Cu toate acestea, ar trebui, de asemenea, avut în vedere că exerciţiile fizice prea violente provoacă efecte negative asupra organismului, cum ar fi -

    
* Rezulta oboseala intensa
    
* Conduce la opusul efectelor dorite
La începutul tratarii celulitei, de obicei, două forme de activităţi fizice sunt recomandate,

    
* Mersul pe jos şi
    
* Respiratia
Când este cazul de faza iniţială a celulitei, atunci ceea ce este necesar este aerul proaspăt şi suficienta de viaţa activă musculara a individului, prin urmare, mersul pe jos este recomandat.
Dar în cazul de celulita confirmata, care a fost deja tratata timp de trei-patru luni, o persoană poate opta pentru exercitii fizice usoare, în plus faţă de exerciţii de respiraţie şi de mers pe jos.
Totuşi, pentru cazurile severe de celulita se recomandă ca individul să meargă la plimbare in aer liber, la inceput doar o singură dată, iar mai târziu de două ori pe zi, cu condiţia ca aceasta să nu-i provoace oboseală sau durere.
Pentru acest exerciţiu individual ar trebui să aleagă locuri cum ar fi parcuri sau gradini cazul în care există aer proaspăt.Durata de mers pe josEste dificil să se stabilească o singură regulă pentru toata lumea deoarece fiecare dintre noi avem diferite niveluri de rezistenţă, putere de rezistenţă.
Ţineţi minte sa evitati atingerea limitelor.Lungimea de mers pe jos ar trebui să fie crescuta treptat, după cum urmează -

    
* În prima săptămână - Cinci minute
    
* După o săptămână - o jumătate de oră
    
* După o două săptămâni - Trei-sferturi de oră
    
* Dupa trei saptamani - de două ori pe zi
 sa nu purtati pantofi cu toc in
timpul plimbarii.
Antrenamentul fizic pentru eliminarea  celulitei

    
* Pregătirea fizică menţionata aici ar trebui să fie efectuată de un confirm celulitic numai după patru luni de tratament.
    
* Aceste exercitii ajuta la restabilirea tonusului muschilor..
    
* Iniţial, mişcările trebuie să fie uşoare, care ar trebui sa se intensifice cand individul e aproape sau complet vindecat.
    
* Efectele acestui exerciţiu fizic ar putea fi vizibile direct la zonele de celulita obişnuite.
Scopul acestor exerciţiiScopul principal al acestor exerciţii este de a subţia zonele de celulita, cum ar fi solduri, talie, stomac şi membrele inferioare.Totuşi, acest lucru trebuie să fie efectuate cu o mare discreţie.Instrucţiuni Pentru exerciţiuExerciţiile ar trebui să fie urmate pas cu pas, în conformitate cu următoarele instrucţiuni -

    
* Rularea pasilor mici până când sunt puţin cu respiraţia tăiată.
    
* Stand cu braţele întinse în faţa dumneavoastră la nivelul umerilor şi distanţa umerilor. Faceti foarfeca rapid cu mana dreapta apoi pe stanga si vice-versa timp de 20-25 de ori.
    
* Bratele întinse spre exterior, descrieti două figuri mari orizontale in forma de opt cu vârful degetelor.  20-30 de ori.
    
* Tineti un braţ întins vertical, în timp ce celălalt rămâne jos in spatele corpului dumneavoastră. Schimbarea peste continuă fără oprire, la sfârşitul fiecărei mişcări. 20-30 de ori.
    
* Strangeti partea din spate a coapselor sau a feselor viguros şi rapid, cu călcâiul.Indoiti piciorul de la genunchi  in spate cat este posibil, si odihnitiva in mâini de un perete. 30-35 de ori fiecare picior.
  
* Stand cu picioarele larg desfacute, Aseaza-te pe un calcai si indoiti in dublă manşă. Păstrând în acelaşi timp fesele aproape de sol, răsturnarea pe celălalt picior şi să stea pe toc opus. 20-25 de ori.
  
* Intins pe spate,tineti bratele pe podea  în conformitate cu corpul. Ridicaţi picioarele peste cap încercând să atingeti mâinile cu picioarele, şi apoi la sol. 20-25 de ori.
Amintiţi-vă

    
* Tu ar trebui sa faci aceste exercitii imediat ce iesi din pat dimineata.
    
* Păstraţi ferestrele de la locul unde faci exercitiile pe deplin deschise sau jumătate deschise.
    
* Trebuie să purtati haine confortabile la data de exercitiu ca pantaloni scurţi.
    
* Poti purta un pulover de lână în iarna.
    
* Exerciţiile ar trebui să fie urmate de un duş rece.    * Aceste exerciţii ar putea fi periculoase daca nu se fac cu atenţie.
    
* Ele nu ar trebui să producă dureri sau oboseala intensa..   * Nu renuntati la mersul pe jos şi la exerciţiile de respiraţie usoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu